REVO FITNESS CLUB

TERMENI SI CONDITII

TERMENI SI CONDITII

Site-ul www.revofitnessclub.ro este proprietatea REVO FITNESS CLUB S.R.L. Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.revofitnessclub.ro denumit in continuare ca “site”.

Accesul si utilizarea www.revofitnessclub.ro se face sub autoritatea acestor reguli, in termenii si conditiile stabilite mai jos. Utilizarea site-ului presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

Prin termenul “utilizator” al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.

www.revofitnessclub.ro poate adauga, elimina parti, repozitiona, reconfigura sau modifica acest site in orice moment. Materialele din acest site sunt puse la dispozitie fara nici un fel de garantii sau obligatii.

www.revogym.ro nu raspunde de utilizarea datelor si infomatiilor sau de rezultatul utilizarii acestora, de corectitudinea, acuratetea sau siguranta lor. De asemenea nu raspundem si nu oferim nici un fel de garantii cu privire la functionarea neintrerupta si fara inconveniente a functiilor continute de acest sistem sau ca serverul care gazduieste acest site nu contine virusi sau alte componente vatamatoare. Va asumati riscul si eventualele costuri de depanare.

Sub nici o forma www.revofitnessclub.ro nu va fi responsabil de nici o problema sau posibila paguba survenita din utilizarea incorecta sau incapacitatea de utilizare a acestui site.

DREPTURI DE AUTOR, MARCA SI PROPRIETATE INTELECTUALA

REVO FITNESS CLUB S.R.L. ofera acces liber la www.revofitnessclub.ro si va autorizeaza sa vizualizati continutul website-ului dar nu va ofera dreptul de a transmite informatii de pe website fara acceptul in prealabil a REVO FITNESS CLUB S.R.L. prin E-mail sau scrisoare scrisa.

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, logo-urile si orice alte material prezente pe website-ul www.revofitnessclub.ro sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea REVO FITNESS CLUB S.R.L.

Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus partial sau integra sau modificat fara citarea sursei si permisiunea anterioara explicita prin acord scris sau electronic. Nesupunerea implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.

Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

Aici regasesti politica de confidentialitate.

Aici regasesti politica de cookie-uri.

REVO FITNESS CLUB S.R.L. poate schimba oricand acesti termeni si conditii fara a anunta in prealabil, te rugam sa accesezi aceasta pagina de oricate ori ai ocazia.

REVO FITNESS CLUB